Ga direct naar:

deel deze pagina

Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen in Drenthe

Het park beschikt over een eigen professionele fietsverhuur, waar u een keuze kunt maken uit diverse type Gazelle fietsen met versnellingen, Stella E-bikes, tandems, bakfiets, kinderfiets en skelter.

Heerlijk samen genieten van de zomer ! Vakantiepark "Het Timmerholt" ligt geografisch gezien exact in het hart van de fietsprovincie van Nederland met meer dan 2100 km. fietspaden en maar liefst drie nationale parken..........."MOOI DRENTHE". 

U fietst zo, direct vanaf het park de Drentse natuur in. Heidevelden, vele historische brinkdorpen, vennen en bossen liggen bijna om de hoek. Ook vele bezienswaardigheden en een drietal winkelsteden liggen op fietsafstand. 
Combineer het fietsen met cultuur en/of bezoek de vele Drentse high-lights tijdens uw ontdekkingstochten. Denk hierbij aan het museumdorp Orvelte (op slechts 5 km. vanaf het park) , het herinneringskamp Westerbork welke u heerlijk door de boswachterij van Grolloo bereikt en op 12 fietskilometers ligt, het hunebedcentrum in Borger (op 15 heerlijke fietskilometers vanaf het park) of het boomkroonpad in Drouwen (19 km. vanaf Timmerholt) 
Kortom u kunt zo maar een hele week fietsen, genieten en de Drentse gastvrijheid ervaren en dat alles direct vanaf het park. (Klik hier en plan uw eigen fietsroute) 

Wandelen doe je in de directe omgeving met de beleving waar je naar op zoek bent. Genieten op het Dwingelderveld of op de Drentse AA, ontmoet de Drentse Hooglanders op het veld in Gees, bezoek de Drentse Hondsrug of maak een afspraak op de heidevelden rondom Orvelte met de herder, zijn honden en de schaapskuddes. (Klik hier voor vele wandelingen op de website van staatsbosbeheer)

Snelkoppelingen