Ga direct naar:

deel deze pagina

Voorjaarsvakantie 2019

Beleef het voorjaar op de Drentse Hooglanden !

Timmerholt verrast u al direct bij aankomst op vrjdag 15 en maandag 18 februari met de voorjaarsbloem bij uitstek ; 
Narcissen in uw vakantiewoning. 

De omgeving begint te ontwaken uit de winterslaap en er zijn al weer volop activiteiten in de directe omgeving. 
Onze fietsen en E-bikes zijn opgepoetst en met een beetje geluk komt onze narcissenpracht aan de waterkant al weer boven de grond.
In het restaurant kunt u genieten van een heerlijke warme chocomel met warm appelgebakje of wellicht een lekker drankje met bittergarnituur. Als de temperatuur misschien wat tegenvalt brandt de open haard heerlijk centraal in de restaurantruimte en neemt u lekker plaats op het bankstel daar omheen.
Voor een eventuele boeking van  of meer informatie over nog beschikbare accommodatie klikt u op onderstaande groene button, vult u de aankomstdatum van vrijdag 15 of maandag 18 februari in en kiest voor een 3- of meerdaags verblijf.
Bij Timmerholt kiest u zelf op welke dag uw verblijf begint en eindigt ! Enige restricties zijn dat u niet op zondag kunt aankomen en minimaal 3 nachten een accommodatie boekt. Laat u door ons verrassen op het park.
Nu zijn al uw verblijven nog met een unieke vroegboekkorting, van maar liefst 20%, te boeken. (geldig indien u minimaal 90 dagen voor aankomst boekt !)

Graag tot ziens in de voorjaarsvakantie van 2019 ! 

Zoek hier uw vakantiewoning

Snelkoppelingen