Verblijf midden in wat Drenthe u biedt!

Voel de luxe en ontdek de pracht van de natuur

Corona maatregelen en regelingen Timmerholt Nu bekijken
Vakantiehuizen
Kamperen

Bungalows en vakantiehuizen in Drenthe

Luxe vakantiehuizen aan het water

Midden in het schitterende Drentse landschap, vlakbij het centrum van Westerbork, ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, met een ruim aanbod in luxe vrijstaande huizen met voldoende privacy.

Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. Binnen een half uur rijden bent u in de steden Emmen, Assen en Hoogeveen.  Zelfs het centrum van de stad Groningen rijdt u in 40 minuten aan !

Gewoon er een keer heengaan het zal je bevallen.

Het park is keurig verzorg en het is er heerlijk rustig . Fietsen wandelen vissen alles is mogelijk. Het huis voldoet keurig aan alle eisen ook voor minder en het park is rolstoelvaliden zijn er een paar huizen beschikbaar en het park is rolstoelvriendelijk.We zijn hier nu voor de 2e keer geweest.

E. Kooi 05-06-2019

Heerlijk huisje, rustig park

Het huisje is heerlijk, we hadden een geweldige jacuzzi in de tuin en ondanks de regen konden we hier s avonds lekker in bubbelen. De ontvangst was allerhartelijkst!
Cijfers :   Ligging  8  ,   Service 10 ,  Prijs/kwaliteit 9 ,  Activiteiten 8 ,  Eetgelegenheden 8 ,  Onderkomen 10 , Hygiëne 9

Wander 27-02-2020

Super voor karpervissers.

Fantastisch huisje aan het meer. Vanaf je eigen terras vissen. Super. Mooie omgeving. Van alles te doen in de omgeving. De huiskamer was wat klein voor een huis voor 8 personen, maar de slaapkamers waren ruim. Sauna in één van de slaapkamers. Het huis was schoon. 1 nadeel was dat op de matrassen een beschermhoesje zat met daaronder plastic. Dat was zweten 's nachts.

Hellen 05-06-2019

Vakantie voor iedereen

Ruime keuze uit vakantiehuizen

Naast de landhuizen bieden we u tevens geschakelde bungalows te huur, hieronder vallen de twee persoons studio (TB 2) en de ruime vier persoons  bungalow (TB 4), deze biedt u in 3 slaapkamers 4 boxsprings en eventueel een extra logeerbed (optioneel bij 5 personen), in 2017 zijn deze bungalows alle voorzien  van nieuwe keukenblokjes en voorzien van kwalitatief zeer goed internet, zodat er een perfecte prijs/kwaliteit verhouding ontstaat.

Uniek zijn onze groepsbungalows waar u met gezelschappen tot wel 25 personen terecht kunt (TB 20)
Een zeer ruim opgezette camping, waar u toeristische plaatsen, ingerichte safaritenten en camperplaatsen vindt, completeren het vakantiepark. Ook op de camping bieden wij u gratis gebruik van een kwalitatief goed WiFi signaal.

Vakantie voor iedereen is een slogan die welke wij graag uitdragen, dat is ook de reden dat u op Timmerholt tevens aangepaste huizen vindt voor mensen met een beperking en zelfs huizen die op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk zijn en daarbij de nodige aanpassingen hebben.

Bekijk mogelijkheden