Verblijf midden in wat Drenthe u biedt!

Voel de luxe en ontdek de pracht van de natuur

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen midden in Drenthe

Luxe vakantiehuizen aan het water

Midden in het schitterende Drentse landschap, vlakbij het centrum van Westerbork, ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, met een ruim aanbod in luxe vrijstaande huizen met voldoende privacy.

Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. Binnen een half uur rijden bent u in de steden Emmen, Assen en Hoogeveen.  Zelfs het centrum van de stad Groningen rijdt u in 40 minuten aan !

We hebben ontzettend genoten en komen zeker terug!    9

We zijn hier al vaker geweest en ook in hetzelfde huis. Weliswaar met zijn tweeën in een 8-persoons huis, maar daar kiezen we bewust voor vanwege de prachtige ligging aan het water in een rustig hoekje op het park. Het park straalt rust en kwaliteit uit met zijn mooie ligging in een prachtig stukje Drenthe en is zeer ruim van opzet, de huizen staan lekker ruim uit elkaar. Ook al zijn er op dit moment bouwactiviteiten bij de buren, het blijft een zalige plek. De inrichting is zeer compleet en buiten staat een zalige en ruime jacuzzi. Juist heel lekker en ontspannend als de buitentemperatuur eigenlijk niet zo aangenaam is. Zeer snel internet en een uitgebreid zenderpakket op de Smart TV. De horeca is thans gesloten, maar dat is geen probleem, je bent zo in Westerbork met een uitgebreide keuze in de horeca. Kortom: we hebben weer volop genoten en komen zeker weer terug. Wellicht dan met kinderen en/of kleinkinderen!

Johanna 11-02-2022

Wij komen zeker weer terug.

    • We hebben voor de zoveelste keer erg genoten van onze vakantie op dit erg mooie vakantiepark. Erg mooie omgeving. Er is hier van alles te doen en te zien. We zijn hier echt tot rust gekomen. Graag tot de volgende keer weer!

Bo en Tom 23-2-2022

Fantastisch

Vanaf dit heerlijke park het mooie Drenthe bezocht. De huizen zijn prachtig gelegen, schoon en goed uitgerust. Alles aanwezig voor een heerlijk verblijf. Wij waren er met een groep en "jong en oud" had het prima naar de zin. Het was een relaxed verblijf. Wij hebben in de winter natuurlijk niet gezwommen maar het strand ziet er uitnodigend uit!

Nicole 21-2-2022

Vakantie voor iedereen

Ruime keuze uit vakantiehuizen

Vakantie voor iedereen is een slogan welke wij graag uitdragen, dat is ook de reden dat u op Timmerholt tevens aangepaste huizen vindt voor mensen met een beperking en zelfs huizen die op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk zijn en daarbij de nodige aanpassingen hebben.

Bekijk mogelijkheden