Ga direct naar:

deel deze pagina

Bungalows en vakantiehuizen in Drenthe

Midden in het schitterende Drentse landschap, op 2 km. afstand van het centrum van Westerbork, ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, waar de meeste huizen vrijstaand zijn en een heerlijke afgescheiden tuin hebben. Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. De centra van de winkelsteden Emmen, Assen en Hoogeveen zijn binnen 25 km. gelegen en zelfs de stad Groningen rijdt u in een half uur aan.
Rust, ruimte, natuur gecombineerd met beleving en comfort dat is wat wij u te bieden hebben.

Vakantiepark Het Timmerholt biedt u luxe landhuizen vanaf 2 personen, met en zonder "eigen" sauna.
Voor de ultieme beleving bieden we zelfs 5 sterren wellness huizen, waar u naast de sauna ook een "eigen" zonnebank en buitenspa (jacuzzi) ter beschikking hebt. ( 6 of 8 persoons huizen)

Het Timmerholt biedt u tevens geschakelde bungalows. De twee variaties hierin zijn onze twee-persoons studio (TB2) en onze 4 persoons bungalow (TB 4) , die eventueel uit te breiden zijn, door het plaatsen van een logeerbed, tot 5 personen.

Uniek op het park zijn de groepsbungalows (TV12 en TB20), waar u zelfs met gezelschappen (tot max. 25 personen) kunt verblijven.

Nieuwe service op Timmerholt is de optionele mogelijkheid van een luxe uitcheck. Wij halen uw bedden af, voeren uw vuilnis af en halen uw (laatste) vaatwasser leeg.
Heerlijk vlot afsluiten en uitchecken en niet hoeven wachten op de laatste "draai" van de vaatwasmachine omdat uw ontbijt servies er nog in zit ! (slechts een meerprijs vanaf € 5,00 per bungalow of landhuis. Zie onder "het kopje" voordeel.)

Voorzieningen

Lees meer over de voorzieningen en diensten op het park.

Lees meer

Vissen op 't Timmerholt!

Het eigen meer herbergt een verrassend visbestand met vissen tot ruim 40 pond.

Lees meer

Aangepaste woningen

Lees meer

Groepsbungalow

Lees meer

Aanbiedingen

Lees meer

Snelkoppelingen