Verblijf midden in wat Drenthe u biedt!

Voel de luxe en ontdek de pracht van de natuur

Corona maatregelen en regelingen Timmerholt Nu bekijken
Vakantiehuizen
Kamperen

Bungalows en vakantiehuizen in Drenthe

Luxe vakantiehuizen aan het water

Midden in het schitterende Drentse landschap, vlakbij het centrum van Westerbork, ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, met een ruim aanbod in luxe vrijstaande huizen met voldoende privacy.

Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. Binnen een half uur rijden bent u in de steden Emmen, Assen en Hoogeveen.  Zelfs het centrum van de stad Groningen rijdt u in 40 minuten aan !

Genoten !   9

Op 17/8 aangekomen voor een midweek in Timmerholt. Het viel ons meteen al op dat het park in een prachtige omgeving ligt, zeer bosrijk. Wij hadden een huis met 4 slaapkamers, 2 badkamers en zelfs een sauna. Het lag práchtig aan het water in een mooie tuin met diverse terrassen. De inrichting was modern en schoon. Kortom ontzettend genoten op dit park, voor herhaling vatbaar!

Anke Hollander 28-08-2020

Heerlijk huisje, rustig park

Het huisje is heerlijk, we hadden een geweldige jacuzzi in de tuin en ondanks de regen konden we hier s avonds lekker in bubbelen. De ontvangst was allerhartelijkst!
Cijfers :   Ligging  8  ,   Service 10 ,  Prijs/kwaliteit 9 ,  Activiteiten 8 ,  Eetgelegenheden 8 ,  Onderkomen 10 , Hygiëne 9

Wander 27-02-2020

Het is een supermooi park!    9

Het prachtige luxe huis waar we in verbleven ligt aan het water, het is er heerlijk rustig en relaxte sfeer,echt helemaal tot rust gekomen,echt voor herhaling vatbaar!

Gonda en Rien 28-08-2020

Vakantie voor iedereen

Ruime keuze uit vakantiehuizen

Naast de landhuizen bieden we u tevens geschakelde bungalows te huur, hieronder vallen de twee persoons studio (TB 2) en de ruime vier persoons  bungalow (TB 4), deze biedt u in 3 slaapkamers 4 boxsprings en eventueel een extra logeerbed (optioneel bij 5 personen), in 2017 zijn deze bungalows alle voorzien  van nieuwe keukenblokjes en voorzien van kwalitatief zeer goed internet, zodat er een perfecte prijs/kwaliteit verhouding ontstaat.

Uniek zijn onze groepsbungalows waar u met gezelschappen tot wel 25 personen terecht kunt (TB 20)
Een zeer ruim opgezette camping, waar u toeristische plaatsen, ingerichte safaritenten en camperplaatsen vindt, completeren het vakantiepark. Ook op de camping bieden wij u gratis gebruik van een kwalitatief goed WiFi signaal.

Vakantie voor iedereen is een slogan die welke wij graag uitdragen, dat is ook de reden dat u op Timmerholt tevens aangepaste huizen vindt voor mensen met een beperking en zelfs huizen die op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk zijn en daarbij de nodige aanpassingen hebben.

Bekijk mogelijkheden