Verblijf midden in wat Drenthe u biedt!

Voel de luxe en ontdek de pracht van de natuur

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen midden in Drenthe

Luxe vakantiehuizen aan het water

Midden in het schitterende Drentse landschap, vlakbij het centrum van Westerbork, ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, met een ruim aanbod in luxe vrijstaande huizen met voldoende privacy.

Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. Binnen een half uur rijden bent u in de steden Emmen, Assen en Hoogeveen.  Zelfs het centrum van de stad Groningen rijdt u in 40 minuten aan !

Fantastisch  10

Wij vinden het een heel mooi park. Zijn 3 weken geweest, hebben een topvakantie gehad. Veel karpers en zeelt gevangen. Hadden met de warmte een heerlijk koel huisje. Hele vriendelijke mensen bij de receptie. Hebben gelijk voor volgend jaar, de zevende keer, weer geboekt voor 3 weken. Een aanrader omgekeerde eten is het Wapen van Schotland in Hooghalen. Eetgelegenheid is niet op het park, maar genoeg leuke restaurant in Westerbork

E. Hoos 14-08-2022

Heerlijk park en omgeving  8

    • We werden heel erg vriendelijk ontvangen door de receptioniste. Dat voelde gelijk al goed. Het huis zag er prima uit, heerlijk aan het water. In ons huis was alles aanwezig voor een heel aangenaam verblijf. Vanuit de woonkamer konden we genieten van de dieren op het water en het gefluit van de vogels in de buurt van ons huis. We hebben elektrische fietsen gehuurd op het park en de prachtige omgeving verkend en elke avond nog even een rondje gelopen over het park. We hebben geen camping, camperplaatsen of safaritenten gezien. Het bleek dat ze deze allemaal hadden weggehaald. Hier zijn ze nu een ander park aan het bouwen maar wij hebben hier geen last van ondervonden. Het snackloket/restaurant is helaas definitief gesloten maar in Westerbork hebben ze genoeg restaurants waar je heerlijk kunt eten.

      Conclusie: wij komen zeker nog een keer terug bij vakantiepark Het Timmerholt en hopelijk genieten we dan weer net zoveel als we nu hebben gedaan.

Dini 14-03-2022

Heerlijk bijgekomen  10

Het is een mooi verzorgd en rustgevend park. we hebben in de omgeving heerlijk gewandeld en gefietst. We zijn meerdere keren uit eten geweest in Westerbork, meerdere restaurants dus keuze genoeg.

Renate 30-03-2022

Vakantie voor iedereen

Ruime keuze uit vakantiehuizen

Vakantie voor iedereen is een slogan welke wij graag uitdragen, dat is ook de reden dat u op Timmerholt tevens aangepaste huizen vindt voor mensen met een beperking en zelfs huizen die op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk zijn en daarbij de nodige aanpassingen hebben.

Bekijk mogelijkheden