Verblijf midden in wat Drenthe u biedt!

Voel de luxe en ontdek de pracht van de natuur

Vakantiehuizen
Kamperen

Bungalows en vakantiehuizen in Drenthe

Luxe vakantiehuizen aan het water

Midden in het schitterende Drentse landschap, vlakbij het centrum van Westerbork, ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, met een ruim aanbod in luxe vrijstaande huizen met voldoende privacy.

Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. Binnen een half uur rijden bent u in de steden Emmen, Assen en Hoogeveen.  Zelfs het centrum van de stad Groningen rijdt u in 40 minuten aan !

" fantastische midweek! "

Wij hadden een huisje met alle faciliteiten. Wij kwamen voor de rust en hebben deze gevonden😃👍 van de eetgelegenheid en de activiteiten hebben wij geen gebruik gemaakt. Personeel in de receptie was enorm vriendelijk, ook op 2e kerstdag.

Pauline Muller 3-1-2019

" Zeker gaan we nog een keer."

gezellige omgeving schone huisjes en een geweldig restaurant met bediening .

Rija de Wilde-Beugel 30-11-2018

"Super tijd gehad"

Huisje 87 was heel fijn, met 4 volwassenen 4 kinderen en een hond, ging goed.

Het was een van de weinige huisjes MET rolluiken en raamhorren. Goede plek om te vissen ondanks de hitte toch wat vis gevangen en de tuin was afgesloten met poortjes en heggen.

Tanja 03-08-2018

Vakantie voor iedereen

Ruime keuze uit vakantiehuizen

Naast de landhuizen bieden we u tevens geschakelde bungalows te huur, hieronder vallen de twee persoons studio (TB 2) en de ruime vier persoons  bungalow (TB 4), deze biedt u in 3 slaapkamers 4 boxsprings en eventueel een extra logeerbed (optioneel bij 5 personen), in 2017 zijn deze bungalows alle voorzien  van nieuwe keukenblokjes en voorzien van kwalitatief zeer goed internet, zodat er een perfecte prijs/kwaliteit verhouding ontstaat.

Uniek zijn onze groepsbungalows waar u met gezelschappen tot wel 25 personen terecht kunt (TB 20)
Een zeer ruim opgezette camping, waar u toeristische plaatsen, ingerichte safaritenten en camperplaatsen vindt, completeren het vakantiepark. Ook op de camping bieden wij u gratis gebruik van een kwalitatief goed WiFi signaal.

Vakantie voor iedereen is een slogan die welke wij graag uitdragen, dat is ook de reden dat u op Timmerholt tevens aangepaste huizen vindt voor mensen met een beperking en zelfs huizen die op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk zijn en daarbij de nodige aanpassingen hebben.

Bekijk mogelijkheden