Verblijf midden in wat Drenthe u biedt!

Voel de luxe en ontdek de pracht van de natuur

Corona maatregelen en regelingen Timmerholt Nu bekijken
Vakantiehuizen

Vakantiehuizen midden in Drenthe

Luxe vakantiehuizen aan het water

Midden in het schitterende Drentse landschap, vlakbij het centrum van Westerbork, ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, met een ruim aanbod in luxe vrijstaande huizen met voldoende privacy.

Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. Binnen een half uur rijden bent u in de steden Emmen, Assen en Hoogeveen.  Zelfs het centrum van de stad Groningen rijdt u in 40 minuten aan !

Genoten !   9

Op 17/8 aangekomen voor een midweek in Timmerholt. Het viel ons meteen al op dat het park in een prachtige omgeving ligt, zeer bosrijk. Wij hadden een huis met 4 slaapkamers, 2 badkamers en zelfs een sauna. Het lag práchtig aan het water in een mooie tuin met diverse terrassen. De inrichting was modern en schoon. Kortom ontzettend genoten op dit park, voor herhaling vatbaar!

Anke Hollander 28-08-2020

Heerlijk relaxed lang weekendje weg.

    • Wij zaten in landhuis 83 met sauna, jacuzzi en zonnebank. Mooie moderne woning met veel ruimte. Grote slaapkamers met goede (boxspring) bedden. Complete keukeninrichting, goede hoekbank etc. Sanitair prima in orde. 2 badkamers met toilet en nog een apart toilet. Huisdieren toegestaan, dus de hond lekker mee. Veel gewandeld. De omgeving is een mooie uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten en de nodige bezienswaardigheden zoals museumdorp Orvelte, het prachtige toeristische Westerbork, golfbaan etc.

Fam. Venema 29-03-2021

Geweldig en een dikke 10 voor jullie

1 woord Geweldig!!!Volgend jaar komen we zeker terug want we hebben gereserveerd.Onze lieve Hondje is erg verwend door de mensen daar op de receptie en bij Borker.We verbleven in Landhuis 100 en alles was mooi schoon en mooi uitzicht over het water.Snap niet dat mensen zo lopen te zeuren..Dat zijn mensen die heel erg verwend zijn...Tot Volgend jaar.Groetjes. Familie Roelofs en Angel

Dirk Roelofs 24-08-2021

Vakantie voor iedereen

Ruime keuze uit vakantiehuizen

Vakantie voor iedereen is een slogan welke wij graag uitdragen, dat is ook de reden dat u op Timmerholt tevens aangepaste huizen vindt voor mensen met een beperking en zelfs huizen die op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk zijn en daarbij de nodige aanpassingen hebben.

Bekijk mogelijkheden