Villa's direct aan het water

Luxe vakanties

Vakantiehuizen
Kamperen

Over het vakantiepark

In het hart van Drenthe

Het park ligt geografisch gezien precies in het hart van de provincie Drenthe. Midden in de natuur en toch met het gemak van de nabijheid van het gezellige dorp Westerbork. Vanaf het park liggen prachtige heidevelden en bossen "om de hoek". Echte toeristische Drentse dorpen als Dwingeloo en Diever liggen op fietsafstand.

De luxe landhuizen liggen rondom een groot eigen, zeer visrijk meer. Deze vakantiehuizen zijn verdeeld in verschillende categorieën en ingericht voor verschillende gezins- of groepsgrootte  4, 6, 8 en 12 persoons huizen met of zonder "eigen" sauna. Ultieme luxe geniet u in onze 5 sterren huizen (4, 6 en 8 personen) waar u naast een sauna ook de beschikking heeft over een zonnebank en buiten spa (jacuzzi)

Groot aanbod vakantiehuizen

Vakantie voor iedereen

Naast de landhuizen bieden we u tevens geschakelde bungalows te huur, hieronder vallen de twee persoons studio (TB 2) en de ruime vier persoons  bungalows (TB 4), deze biedt u in 3 slaapkamers 4 boxsprings en eventueel een extra logeerbed (bij 5 personen), in 2016 zijn deze bungalows alle voorzien  van nieuwe keukenblokjes en voorzien van kwalitatief zeer goed internet, zodat er een perfecte prijs/kwaliteit verhouding is ontstaan.
Uniek zijn onze groepsbungalows waar u met gezelschappen tot wel 25 personen terecht kunt (TB 20)
Een zeer ruim opgezette camping, waar u toeristische plaatsen, ingerichte safaritenten en camperplaatsen vindt completeren het vakantiepark. Ook op de camping bieden wij u gratis gebruik van kwalitatief goed internet.

Vakantie voor iedereen is een slogan die we graag uitdragen, dat is ook de reden dat u op Timmerholt tevens aangepaste huizen vindt voor mensen met een beperking en zelfs huizen die op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk zijn en daarvoor de nodige aanpassingen hebben.