Villa's direct aan het water

Luxe vakanties

Vakantiehuizen

Over het vakantiepark

In het hart van Drenthe

Het park ligt geografisch gezien precies in het hart van de provincie Drenthe. Midden in de natuur en toch met het gemak van de nabijheid van het gezellige dorp Westerbork. Vanaf het park liggen prachtige heidevelden en bossen "om de hoek". Echte toeristische Drentse dorpen als Orvelte, Dwingeloo en Diever liggen op fietsafstand.

De luxe landhuizen liggen rondom een groot eigen, zeer visrijk meer. Deze vakantiehuizen zijn verdeeld in verschillende categorieën en ingericht voor verschillende gezins- of groepsgrootte  4, 6, 8 en 12 persoons huizen met of zonder "eigen" sauna. Ultiem geniet u in onze wellness huizen (4, 6 en 8 personen) waar u naast een sauna ook de beschikking heeft over een sfeerhaard en een buiten spa (jacuzzi).

luchtfoto grote meer.jpg

Groot aanbod vakantiehuizen

Vakantie voor iedereen

Vakantie voor iedereen is een slogan die we graag uitdragen, dat is ook de reden dat u op Het Timmerholt tevens aangepaste huizen vindt voor mensen met een beperking en zelfs huizen die op de begane grond volledig rolstoeltoegankelijk zijn en daarvoor de nodige aanpassingen hebben.

voorbeeld van uitzicht