Wandelknooppunten netwerk

Of loop direct vanaf het park

Vakantiehuizen

Wandelen

Geniet van de rust en ruimte

Wandelen doe je in de directe omgeving met de beleving waar je naar op zoek bent. Genieten op het Dwingelderveld of op de Drentse AA, ontmoet de Drentse Hooglanders op het veld in Gees, bezoek de Drentse Hondsrug of maak een afspraak op de heidevelden rondom Orvelte met de herder, zijn honden en de schaapskuddes.

Een wandeling in de frisse buitenlucht is niet alleen heel erg gezond, het is ook nog eens ontzettend leuk! Onze wandelroutes brengen je altijd naar de mooiste plekjes. Struin door oneindige natuur, maak een stadswandeling, of wandel door één van de gezellige brinkdorpen. Een lange afstandswandeling, een paar uurtjes lekker doorstappen, of dennenappels rapen met het gezin. Kies je route, trek je wandelschoenen aan en hup, gaan!

Vakantiepark Het Timmerholt ligt zo centraal dat u ook bijvoorbeeld direct vanaf het park een (stevige) wandeling kunt maken langs de Borkerstroom of te voet het prachtige museumdorp Orvelte kunt bezoeken. Op de receptie helpen we u graag om uw wensen invulling te geven. Om u alvast een indruk van de mogelijkheden te geven en u te inspireren kunt u alvast een digitaal bezoekje brengen aan de website van Drenthe en hier via de wandelpagina een van de bijna 300 speciaal samengestelde routes bekijken en wellicht kiezen.

Direct naar de website van Recreatieschap Drenthe, de organisatie die het wandelknooppunten netwerk van Drenthe uitzet en onderhoudt.

naar wandelroutes
wandelen in Drenthe.jpg