Verblijf midden in wat Drenthe u biedt!

Voel de luxe en ontdek de pracht van de natuur

Vakantiehuizen

Feestdagen en vakantieperiodes

De mooiste aanbiedingen voor u

Genieten van een fijn verblijf en de mooiste aanbiedingen op vakantiepark Het Timmerholt. Bekijk al onze speciale aanbiedingen voor de feestdagen.

fietsroutes direct van het park 960.jpg

Luxe uitcheck

Extra mogelijke service!

Luxe uitcheck  =  Indien u ons zonder zorgen wilt verlaten en lekker vlot en gemakkelijk wilt uitchecken bieden wij u een optionele mogelijkheid om een "Luxe uitcheck" bij ons af te nemen. Wij halen dan uw bedden af, zorgen voor afvoer van uw vuilnis en halen uw eventueel aanwezige vaatwasser leeg (dus hoeft u niet te wachten op de laatste afwasbeurt van uw ontbijtservies).

Prijzen :

TV's (alle vrijstaande landhuizen 4 t/m 8 persoons) =  € 13,50
TV 12  (geschakeld landhuis) =  € 27,00

TV6-exterieur TV6 (4 sterren).jpg

Huifkararrangementen

Gezellig er op uit

Op 10 minuten vanaf Het Timmerholt, bevindt zich Manege 't Hoefijzer. Even gezellig er op uit. Even lekker genieten van de rust en de natuur die de omgeving u biedt.

Rekening houdend met het paard, kunnen er ongeveer 10 personen (uitgaande volwassenen ), of  15 personen ( uitgaande volwassenen en kinderen )  in de huifkar. Enige ervaring met paarden is wel gewenst, heeft u dit niet dan gaat er een koetsier mee. Er zijn route's van 1 uur, 2 uur, of 3 uur of langer, en u krijgt een kaart mee en duidelijke instructies.

Geopend van half april tot eind oktober.
Voor informatie en reserveringen neemt u rechtstreeks contact op met de manege: 0593-331598  of 06-53846657 

Manege 't Hoefijzer
huifkartochtmetkoetsier.JPG