Sportieve vakantie

Golfen

Vakantiehuizen

Golfbaan Martensplek

€15,00 Greenfee korting

In samenwerking met Golfbaan Martensplek kunnen wij u greenfee tickets aanbieden met           
€ 15,00 korting p.p. (G.V.B. verplicht) voor het genieten van 18 holes. Eventueel kunt u ook 9 holes spelen en krijgt u, indien u boekt via Timmerholt € 7,50 korting op uw greenfee.

Golfbaan Martensplek, vernoemd naar de familie die vroeger eigenaar was van dit midden 
in de Drentse natuur liggende bos- en vennengebied, is op 5 juni 1991 opgericht. Golfbaan Martensplek, is in het Drentse plaatsje Tiendeveen gelegen. De golfbaan is laagdrempelig voor de toetreders van de golfsport, maar biedt zeker ook voor de meer ervaren golfer voldoende uitdaging.  De sfeer is gemoedelijk en gezellig. De golfbaan is aangesloten bij de 
Nederlandse Golf Federatie en heeft per 24 september 2008 de A-status.

De prachtig gelegen 18 holes baan van Golfbaan Martensplek heeft voor de eerste 9 holes het karakter van een bosbaan, terwijl de holes 10 t/m 18 gekenmerkt worden als parkbaan met veel waterpartijen.

Martensplek
18_holes.jpg

Aanbieding

Korting op de Greenfee

Via onze receptie, waar u boekt en betaalt, vraagt u uw starttijd aan. Geboekt via Timmerholt krijgt u een korting van € 15,00 per persoon en betaalt u, zowel voor doordeweeks als in het weekend € 40,00 greenfee voor het spelen van 18 holes (normaal € 55,00 p.p.).
De 9 holes green fee ligt  op € 32,50 p.p. via Timmerholt. (normaal € 40,00)
Voor gasten zonder GvB heeft Martensplek een uitdagende PAR 3 baan (Pitch & Put, waar u al voor € 15,00 p.p. uw rondje kunt lopen.
Deze prijs is incusief 2 clubs en ballen.

Het Timmerholt is een perfecte uitvalsbasis voor al uw golftrips. Midden in de Drentse Hooglanden vindt u de huisvesting die bij u past. Alles wat u wenst hebben wij te bieden. Arrangementen van luxe en relaxed tot low-budget en intensief.