Oud en nieuw

Hoor de stilte en geniet !

Vakantiehuizen
Kamperen

Ervaar de Drentse rust en ruimte !

Kom naar Midden-Drenthe en vier de jaarwisseling !

Verblijf de jaarwisseling op ons vakantiepark en laat u verrassen ! Een speciaal ontvangst met gluhwein en oliebollen staat u te wachten voor deze oud- en nieuw viering. Proef de sfeer met dennengeur, twinkelende kerstbomen, chocolade, gluhwein en oliebollen. Ook deze jaarwisseling kunt u weer onvergetelijk genieten op ons vakantiepark tijdens deze gezellige periode.

Speciaal arrangement : *  Zeer lang oud en nieuw verblijf van 27 december tot 3 januari.

Vuurwerkvrij kunnen we u niet beloven, maar wij hanteren wel een vuurwerkprotocol, waarin we aangeven dat er "slechts" sierwerk wordt afgestoken en graag alleen tussen 00.00 en 01.00 uur.

Nu zijn al uw verblijven met een 20% vroegboek korting te boeken. (geldig voor alle nog beschikbare accommodatie met verblijven tot vrijdag 3 januari 2020)

Kom genieten van een verblijf op Vakantiepark "Het Timmerholt", gelegen midden in de natuurrijke provincie Drenthe. 

Veel horecabedrijven in hét horecadorp Westerbork verzorgen graag uw feestmaaltijden en ook onze eigen restaurant en snackbar op het park is u graag van dienst. 
Bij "iets minder weer" neemt u lekker knus plaats rond de open haard, welke centraal gelegen is in het restaurant, terwijl de kinderen spelen in de verwarmde binnen speelruimte.

De omgeving biedt u volop mogelijkheden voor een uitstapje. Denk bijvoorbeeld aan :

  • het dierenpark Wildlands in Emmen (met speciale avonden)
  • het bijna naastgelegen museumdorp Orvelte
  • natuurlijk het herinneringskamp Westerbork in Hooghalen
  • het Hunebedcentrum in Borger
  • Plopsa indoor in Coevorden

Voor de vele actieve mogelijkheden kijk op Drenthe.nl

Op het park bieden wij u een professionele fietsverhuur, waar u bij geschikt weer altijd terecht kunt om een Stella E-bike en/of Gazelle fiets met versnelling te huren. 

Bekijk mogelijkheden