Ga direct naar:

deel deze pagina

Prachtige karpers

Vissen vanuit de tuin, vanaf uw eigen steiger of een speciaal ingerichte visplaats, het 4 Ha. grote meer van Timmerholt biedt u volop unieke visstekken voor uw visvakantie in Nederland.
Ook in 2017 werden weer geweldig mooie vissen gevangen, waaronder geregeld karpers boven de 30 pond.
De grootste karper betrof een Schub van bijna 46 pond. 
De honderden Spiegel- en Schubkarpers die wij in 2011, 2012 en 2015 in drie fases hebben uitgezet om de populatie afwisselend te houden, worden op dit moment gevangen met een gewicht varierend tussen de 15 en 30 pond.

Klik hier voor het zien van de honderden vissen die gasten op onze Visvrienden van Timmerholt facebookpagina plaatsten

Eigen, zeer visrijk, meer

Boek op Timmerholt uw visvakantie met vele mogelijkheden van een vakantiehuis aan viswater en dus uw eigen visstek direct in uw "eigen tuin" of  struin langs de speciaal ingerichte visplaatsen en zoek naar de hotspots.......
Om ook voor de toekomst een gezond visbestand te garanderen is er een totale monitoring van ons meer geweest.
In samenwerking met de visfederatie Groningen/Drenthe is er gevist, gewogen, gemeten en geteld en naar aanleiding van aantallen en soorten is er door een ecoloog een plan van aanpak afgegeven om een optimale populatie te creeren, zodat we ook in de komende jaren optimale vangsten en optimale gezondheid en groei van de vissen kunnen waarborgen.

Zondag 15 november 2015 hebben we, naast de Schub- en Spiegelkarpers, ook 200 Zeelten (inmiddels mooie vissen van rond de anderhalve kg.) en 20 grote Graskarpers uitgezet.

Zaterdag 27 januari 2018 hebben wij inmiddels onze grootste visuitzetting ooit gedaan
De Carpfarm heeft totaal ruim 300 karpers (mooie mix tussen schub- en spiegelkarpers) in gewicht varierend tussen de 3 en 5 pond gebracht !  Hiermee zijn we voor de eerstkomende twee jaar weer verzekerd van een zeer mooie vispopulatie en kunnen we weer garanderen dat zowel de beginnende als gevorderde karpervisser voldoende uitdaging vindt.

Download hier het visreglement.

Foto's vissen

Snelkoppelingen