Vakantiepark met visvijver

Gooi een hengeltje uit

Vakantiehuizen

Prachtige karpers

De beste visstek

Vissen vanuit de tuin, vanaf uw eigen steiger of een speciaal ingerichte visplaats, het 4 Ha. grote meer van Timmerholt biedt u volop unieke visstekken voor uw visvakantie in Nederland. Er worden geweldig mooie vissen gevangen, waaronder geregeld karpers boven de 30 pond. De grootste karper betrof een Schub van bijna 46 pond.
De meer dan 1200 Spiegel- en Schubkarpers die wij in 2011, 2012, 2015, 2018 en februari 2020 in vijf  fases hebben uitgezet om de populatie afwisselend te houden, worden gevangen met een gewicht varierend tussen de 4 en 35 pond.

De in het meer aanwezige Brasem is bovengemiddeld groot en sterk en ook de populatie Zeelten is zeer attractief te noemen.

Facebook Visvrienden van Timmerholt

Visvakantie

Eigen meer

Boek op Timmerholt uw visvakantie met vele mogelijkheden van een vakantiehuis aan viswater en dus uw eigen visstek direct in uw "eigen tuin" of struin langs de speciaal ingerichte visplaatsen en zoek naar de hotspots. Om ook voor de toekomst een gezond visbestand te garanderen is er een totale monitoring van ons meer geweest.

In samenwerking met de visfederatie Groningen/Drenthe is er gevist, gewogen, gemeten en geteld en naar aanleiding van aantallen en soorten is er door een ecoloog een plan van aanpak afgegeven om een optimale populatie te creeren, zodat we ook in de komende jaren optimale vangsten en optimale gezondheid en groei van de vissen kunnen waarborgen.

Download hier het visreglement

Samenwerking met de visfederatie >

Visvakantie met vele mogelijkheden >

Een gezond visbestand >

Vissen vanuit de tuin >

Optimale vispopulatie >