Voorjaarsvakantie 2020

Het nieuwe jaar goed beginnen

Vakantiehuizen
Kamperen

Beleef het voorjaar in Midden Drenthe !

Narcissenpracht!

Het Timmerholt verrast u al direct bij aankomst op vrijdag 21 en maandag 24 februari met de voorjaarsbloem bij uitstek; Narcissen in uw vakantiewoning !

De omgeving begint te ontwaken uit de winterslaap en er zijn al weer volop activiteiten in de directe omgeving. Onze fietsen en E-bikes zijn opgepoetst en met een beetje geluk komt onze narcissenpracht aan de waterkant al weer boven de grond. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijke warme chocomel met warm appelgebakje of wellicht een lekker drankje met bittergarnituur. Als de temperatuur misschien wat tegenvalt brandt de open haard heerlijk centraal in de restaurantruimte en neemt u lekker plaats op het bankstel daar omheen.

Voor een eventuele boeking van  of meer informatie over nog beschikbare accommodatie klikt u op onderstaande button, vult u de aankomstdatum van vrijdag 21 of maandag 24 februari in en kiest voor een 3- of meerdaags verblijf. 

Bij Timmerholt kiest u zelf op welke dag uw verblijf begint en eindigt ! Enige restricties zijn dat u niet op zondag kunt aankomen en minimaal 3 nachten een accommodatie boekt. Laat u door ons verrassen op het park.

Nu zijn al uw verblijven met een unieke vroegboekkorting, van maar liefst 20%, te boeken. (geldig tot 90 dagen vóór aankomst)

Graag tot ziens op Timmerholt ! 

Bekijk mogelijkheden